Nieuwe trailer 3D-dinosaurusfilm

Posted on 27 Sep 2013 at 05:05AM
Nieuwe trailer 3D-dinosaurusfilm

Nieuwe trailer 3D-dinosaurusfilm

Dinosaurs BBC Earth en Evergreen Films werken samen aan Walking with Dinosaurs – The 3D Movie. De Australische special-effects- en animatiestudio Animal Logic (Happy Feet, Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole) brengt de dieren op digitale ...

Een verse blik op de geanimeerde film Walking with Dinosaurs.

BBC Earth en Evergreen Films werken samen aan Walking with Dinosaurs – The 3D Movie. De Australische special-effects- en animatiestudio Animal Logic (Happy Feet, Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole) brengt de dieren op digitale wijze tot leven.

De regie is in handen van Barry Cook (Mulan, Arthur Christmas) en Neil Nightingale. Het script werd geschreven door John Collee (Happy Feet) en Theodore Thomas.

Het verhaal speelt zich af in de krijtperiode, zo’n zeventig miljoen jaar geleden, en volgt een migrerende dinosaurusfamilie die uiteengerukt wordt.

Hoewel het uiteraard geen wetenschappelijke documentaire is, pakken de makers graag uit met het enigszins ‘realistische’ aspect. De film bevat immers een mix van live action (echte locaties in Alaska) en heel wat computeranimatie voor de vele dierlijke bewoners. Daarom is het wat jammer om in de onderstaande trailer te zien dat de dieren met elkaar praten en goedkope grapjes maken (zo is er een dinosaurus die na een valpartij opeens om een dokter roept).

De 3D-prent wordt in december 2013 in de Nederlandse en Belgische zalen verwacht.

Trailer Walking with Dinosaurs

(Via Yahoo en ComingSoon)

Lees ook:Amerikaanse Dinosaurs-trailerLees ook:Eerste trailer met 3D-dino’sLees ook:Animal Logic maakt dinosaurussen in 3DLees ook:Nieuwe trailer voor Happy Feet TwoLees ook:Trailer voor Mr. Popper’s Penguins

Read also
PREVIOUS
NEXT
Advertisement

0 comments

Leave a Reply

Anti-Spam

Please entre the anti-spam code.